Nieuw of tweedehands?

Voor draagdoeken bestaat er een levendige tweedehands markt. De tweedehands draagdoeken zijn soms iets goedkoper, al zal het niet veel schelen. Dit komt omdat de draagdoeken al ingedragen zijn, waardoor ze een stuk zachter aan kunnen voelen dan wanneer je ze nieuw zou kopen. Bij de exclusievere merken (ook wel ‘ High End ‘ ) kan het zelfs zo zijn dat de draagdoek tweedehands duurder is dan een rechtstreekse aanschaf bij het merk. Dit komt dan door de moeilijkere verkrijgbaarheid van desbetreffende doeken.

Nieuw kopen heeft als voordeel dat je garantie hebt, mocht er iets mis zijn met de draagdoek. Na een consult krijg je  van mij kortingscodes van verschillende webwinkels, een extra voordeeltje!

Tweedehands kopen heeft als voordeel dat de doek vaak ingedragen en dus zachter is en soms zijn ze een stuk voordeliger. Wel kan het zo zijn dat de doek gebroken draadjes of haaltjes heeft. Net als wanneer je andere producten tweedehands koopt, moet je er op vertrouwen dat de verkoper het meldt als er iets met de draagdoek is. Stel vragen en bedenk je, als het te goed is om waar te zijn, dan is dat het vaak ook!

Je kunt ook goed zelf je draagdoek verkopen en nieuwe draagdoeken aanschaffen op de tweedehands markt, het geeft ruimte om veel verschillende draagdoeken uit te proberen!

Mermaid Carry

Leave a Reply